-->
no
Технологии Blogger.

Сообщить о нарушении

Поиск по этому блогу

Недавние Посты

5/recent posts

Случайные посты

3/random posts
no

Недавние Посты

5/recent posts

Последние коментарии:

5/recent comments

Последние коментарии:

5/recent comments

Страницы

4/Статьи/slider

Вклонись, не сумнівайся!

Комментариев нет



Пасха – це свято, яке змінює все. Історію світу, нашу власну долю. Але також наші уявлення про Бога.
Ми були готові вірити в прекрасні слова Христа та радіти Його доброті. Проте згодом ми гірко плакали з приводу Його смерті. Нам здавалось, що добро безсильне, а зло тріумфує, що останнє слово за смертю.
І ось ми разом з жінками-мироносицями поспішаємо вшанувати померлого.  Біля входу до гробу зустрічаємо ангола й чуємо його дивні слова: «Не лякайтеся, бо я знаю, що Ісуса розп'ятого це ви шукаєте; нема Його тут, – бо воскрес» (Матф. 28:5-6).
А ось і Він Сам іде нам назустріч з дивовижним весняним словом: «Радійте!»

Віра у втіленого, страждаючого, померлого і воскреслого Бога сповнена радості. І якщо в нас цієї радості немає, то ми або не знаємо Радісної Звістки, або спотворюємо її.
Жінки не могли стримати почуттів, вони «обняли Його ноги і вклонились Йому до землі» (28:9). Апостоли при зустрічі в Галілеї були більш стриманими: «І як вони Його вгледіли, поклонились Йому до землі, а дехто вагався» (28:17).
В ці світлі святкові дні вклонімося  Йому разом з мільйонами живих свідків. Тільки коли ми поклонимось Йому як Богу, тоді зможемо бути співучасниками Його сили і життя.
Ісус - Господь. В житті і в смерті, вчора і завтра, тут і зараз, в труднощах і в радощах. І якщо зараз Він наказує нам радіти, то будемо ж слухняні, нехай наша Пасха буде особливою,  світлою і щасливою. Христос Воскрес!


author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Комментариев нет

Отправить комментарий

no