-->
no
Технологии Blogger.

Сообщить о нарушении

Поиск по этому блогу

Недавние Посты

5/recent posts

Случайные посты

3/random posts
no

Недавние Посты

5/recent posts

Последние коментарии:

5/recent comments

Последние коментарии:

5/recent comments

Страницы

4/Статьи/slider

Машини часу

Комментариев нет


Слухаючись дружніх порад, використовую свій лікарняний для мовчання, рефлексій, читання. Діти щедро діляться своєю полицею. За Діккенсом пішов Стівенсон. 
Як воно, повернутися знову на Острів скарбів? А ще перечитати «Чорну стрілу», думаючи про наших корупціонерів у владі, про чорну мітку і чорну стрілу для них. 
Я згадав, як читав «Чорну стрілу» уривками під час гостювань у домі кузини. Щоб дістати до полиці, треба було ставати на стіл. Довго читати не давали, було багато інших цікавостей. А потім сестрички раптом не стало, ще маловідоме онкозахворювання обірвало нашу дружбу. 
Давно це було. Але я пам’ятаю тебе, Ірусю. І пам’ятаю твій останній День народження. Ти трохи сумно посміхалася: «Бачиш, яка я страшна». На столі красувався твій незабутній Наполеон. 
Через кілька днів ми знов зустрілися, але ти вже мовчала. Понаїхали якісь зайві люди, метушилися, гомоніли. 
Ти була вже далеко (хоча я з кожним днем все ближче). Переповнена хата без тебе була страшенно пустою. Лише книжки з полиці дивилися твоїми очима, але на них не зважали. 
Думаю, що після мене ніхто їх більше не відкривав
author profile image
Abdelghafour

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Комментариев нет

Отправить комментарий

no